Siirry sisältöön

Saunailta Nuuksiossa isommallakin porukalla! Haukanpesän sauna ja eräkämppiemme Tikankolon ja Oravankolon saunat soveltuvat yksityistilaisuuksiin. Vuokraa nyt!

Erinomainen idea saunaillaksi: Natura Viva tarjoaa vuokrattavaksi yksityistilaisuuksiin kolmea saunaa kansallispuiston alueella. Tikankolon ja Oravankolon aidot puusaunat edustavat suomalaista saunakulttuuria parhaimmillaan. Haukanpesän sähkösauna on varattavissa yksityisille saunavuoroille, Tikankolon ja Oravankolon saunat ovat käytössä eräkämpillä majoittuville. Löylyjen välissä on mahdollista pulahtaa vilvoittelemaan järveen ja kansallispuisto luo upeat puitteet saunaillalle. Sauna Nuuksiossa on hieno kokemus – varaa nyt löylyaikasi. 

Mikäpä täydentäisi paremmin esimerkiksi yrityksesi ulkoilupäivän tai polttari-illan ohjelman kuin idyllinen saunahetki? Saunominen on terveellistä ja rentouttavaa, ja mieleenpainuvimmat saunaelämykset koetaan hyvässä seurassa, keskellä Suomen kaunista luontoa. Järjestä iloinen ja rentouttava tykypäivä, ystävän polttarijuhla tai vaikkapa perheen retkipäivä Nuuksioon ja viimeistele kokemus saunomalla.

Haukanpesän sauna

Haukanpesän sauna sijaitsee Nuuksiossa, Natura Vivan Haukanpesän toimipisteellä: pääset nauttimaan sähkösaunan lempeistä löylyistä ja voit pulahtaa laiturilta Haukkalampeen uimaan.

Haukanpesän sauna on varattavissa ympäri vuoden yksityistilaisuuksiin. Haukanpesän saunan löylyihin mahtuu kerrallan kuusi henkeä mukavasti, mutta isompikin ryhmä voi vuorotella lauteilla. Saunassa on juokseva vesi ja peseytymismahdollisuus paljuilla pesuhuoneessa. Takkahuoneeseen voidaan järjestää kokousvälineistö sekä ryhmämenu-catering. Takkahuoneesta on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Kokousvarustukseen kuuluu myös screeni sekä langaton verkko. Pyyhkeitä on vuokrattavissa Haukanpesästä.

Eräkämppien saunat

Natura Viva tarjoaa vuoden 2019 alusta kahta eräkämppää kansallispuiston alueella vuokrattavaksi. Oravankolo ja Tikankolo ovat aitoja ja alkuperäisiä metsäkämppiä 1950-luvulta. Molempien kämppien yhteydessä on puusaunat – kämppiä voi vuokrata myös saunailtaa varten ja kämpille on mahdollista jäädä sen jälkeen yöksi. Saunat sijaitsevat järvien rannoilla ja mukavan vilvoittavat pulahdukset saunomisen yhteydessä ovat erittäin paikallaan. Oravankolo ja Tikankolo majoittavat molemmat kuusi henkeä, joten myös pidemmät vuokrat ovat mahdollisia.