Siirry sisältöön

Yöpyminen Nuuksion kansallispuistossa on upea kokemus. Teltaile puiston monilla kauniilla telttapaikoilla – talvella on tarjolla myös eräkämppiä vuokrattavaksi.

Haluatko viettää yön Nuuksion kansallispuistossa? Nuuksiossa on useampi mukava telttailualue, lähimmät Haukanholma ja Mustalampi alle kilometrin päässä Haukanpesältä. Nuuksion kansallispuistossa pääset irti arjesta ja nukut makeasti luonnon rauhassa. Vuokraamme kansallispuiston alueella myös kahta aitoa eräkämppää yöpymisiin. 

Eräkämpät Nuuksion kansallispuistossa

Natura Viva tarjoaa vuokrattavaksi kahta upeaa eräkämppää, Oravankoloa ja Tikankoloa, jotka molemmat sijaitsevat kansallispuiston sisällä, Vihdin kunnan alueella. 

Molemmat kämpät majoittavat kuusi henkeä, voit lämmittää kämpät kamiinalla ja kantaa vedet lammen rannasta. Tästä ei autenttinen kämppäkokemus parane! Täydellisen erähetken kruunaa saunominen aidossa puusaunassa. Tikankolo on kämpistä talomaisempi – se on alun perin rakennettu metsätyöntekijöiden asuintilaksi. Oravankolo taas on aito yhden huoneen hirsikämppä. Kämpät sijaitsevat keskellä kansallispuistoa ja niille patikoidaan viimeiset kilometrit. Katso varauskalenteria ja varaa oma yöpymisesi nyt.