Siirry sisältöön

Natura Vivan kajakkivuokraus Helsingin Vuosaaressa on melonnasta kiinnostuneiden ykköskohde 

Vuokraa kajakki ja lähde melontaretkelle!

Natura Vivan Vuosaaren melontakeskusella on vuokrattavissa niin yksikkö- kuin kaksikkokajakeitakin, merikajakeita ja retkikajakeita – jokaiselle melojalle ja jokaiseen taitotasoon. Kajakkivuokrauksiin sisältyvät aukkopeite, mela ja melontaliivi.

Kajakkien minimivuokra-aika on kaksi tuntia. Valitse ensin haluamasi kajakkimalli ja varausaika. Voit varata haluamasi kajakin varauskalenteristamme aukioloajoillemme. Ostoskoriin voit lisätä useampia tuotteita ja varauksen voit maksaa suoraan verkkokaupassa.

Välinevarauksia on mahdollista tehdä ainoastaan maksamalla varaus etukäteen.

Vuokraamoon voi tulla myös paikan päälle ilman ennakkovarausta. Useimpina päivinä vapaita vuokravälineitä riittää hyvin. Verkkokaupastamme näet myös varaustilanteen jokaisen kajakkimallin kalenterista.

Yli vuorokauden varaukset voit tehdä ottamalla yhteyttä: info@naturaviva.fi tai puh. 010 292 4030.  

Jos haluat meloa useamman kerran kesäkauden aikana kannatta hankkia kausikortti. Kausikortilla melonta koko kesäkauden ajan edullisesti. Lue lisää Natura Vivan kausikorteista. 

Kajakilla Itä-Helsingin vesille ja saaristoon

Vuosaaren merenranta-alueet ovat kauniita, ja laajalla alueella riittää tutkittavaa pidemällekin melontaretkelle. Vuosaaren melontakeskukselta on helppo saavuttaa esimerkiksi Aurinkolahden ja Kallahden hiekkarannat, ja hieman pidemmän melontamatkan päässä ovat esimerkiksi Kuningatar-niemi ja Prinsessa-saari.

Lisäksi melontakeskukselta on lyhyt matka saaristoalueen kahdeksalle julkiselle ulkoilusaarelle, joilla on grillaus- ja levähdyspaikkoja sekä saunoja. Pidemmät melontareitit taas kiertävät Tammisalon ja Vartiosaaren ympäri. Melontakeskukselta käsin pääsetkin kaikille parhaimmille Itä-Helsingin vesireiteille. 

Yleistä kajakeista

Kajakki on kapea ja pitkähkö vesikulkuneuvo, jossa meloja istuu hyvin lähellä veden pintaa. Kajakin erottaa avokanootista suljettu kansi ja istuma-asento. Usein kajakin istuma-aukko peitetään vesitiiviillä aukkopeitteellä, ja kopan sisällä voidaan kuljettaa varusteita.