Siirry sisältöön
Alkaen 49,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

KUVAUS:

Rainbow Oasis Twin -kaksikkokajakin avulla pääsette ystävänne tai perheenjäsenenne kanssa tutustumaan Itä-Helsingin saaristoon. Ei haittaa vaikka aikaisempaa kokemusta melonnasta ei olisikaan, tämän kajakin hallitsette heti rannasta lähtiessänne!

Rainbow Oasis Twin on hyvin helppo, tukeva ja suuntavakaa kaksikkokajakki, joka sopii mainiosti aloittelijoille ja rentoa meininkiä haluaville. Kaksikon takaosassa on pieni vesitiivis säilytystila esimerkiksi eväille. Varustuksena 4-pistejalkatuet sekä takalaipio.   

Kaksikko on helposti hallittavissa ja parhaiten se soveltuu rennoille päiväretkille. Pienen pakkaustilan vuoksi tämä kajakki ei sovellu yön yli retkille. Kajakki sopii S-XL kokoisille melojille.

Varaa kaksikko etukäteen ja saatte kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melotte koko kesän!

 

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. Jos haluatte käydä syömässä eväitä ja nauttimassa upeista maisemista, suosittelemme Kalliosaarta

Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä